Kirkeliv

Konfirmation i Varnæs kirke
Konfirmation i Varnæs kirke er fremover altid den første lørdag i maj kl. 10.00. Uanset om det er en almindelig lørdag eller en helligdag.

Der er minikonfirmandundervisning og konfirmandundervisning.
Der oplyses om indskrivning af konfirmanderne i kirkebladet.

Babysalmesang
Hold med babysalmesang oprettes, hvis der er interesse for det. I øjeblikket holder vi desværre en pause på grund af manglende tilslutning.
Kontakt for yderligere oplysninger og tilmelding:
Organist Anne-Mette Karstoft, tlf: 28 89 38 87, e-mail: amp.karstoft@googlemail.com

Basargruppen, hvad er det?? Vi er en flok ”piger” der mødes i konfirmandstuen hver 14. dag i vinterhalvåret (sept. – påske) og laver ting til den årlige Basar på Varnæs Skole. Dette arbejde er startet i 1987 af Povl Callesen og har fungeret alle årene. Overskuddet går til støtte for Danske Sømands – og Udlandskirker samt til støtte til noget lokalt. Halvdelen til hver. Vi mødes mandag eftermiddag kl. 14.00 og synger en sang. Derefter snakkes der og nørkles (Strik, Hækling, og andet.) KL. ca. 15 drikker vi kaffe og snakker. Efter et kvarters tid læses der op af en roman. Ca. 16.15 slutter vi af med en sang. Vi betaler 5 kr. pr. gang til en fælles kasse, som bliver brugt til materialer og kaffe. Vi er ca. 20 personer i alderen 40 – 98 år og vi lægger meget vægt på det sociale. Det at mødes, synge, snakke og få læst op, betyder meget for os. Vi vil rigtig gerne have nogle flere med og har du lyst og tid er du meget velkommen!!!! Vil du vide mere kan du kontakte Grethe Axelgaard Petersen tlf. 21395255

Kirkekaffe
Når vi mødes til gudstjeneste er det både som enkeltperson og som menighedens fællesskab. For at understrege fællesskabet ved gudstjenesten, inviterer menighedsrådet jævnligt til kirkekaffe eller et glas vin og en hyggelig snak i våbenhuset.

Foredrag og koncerter
I Varnæs kirkeblad bliver der annonceret når der er foredrag og koncerter i kirken.

Kirkebil
Bestilles senest onsdag inden søndagens gudstjeneste og fem dage inden andre arrangementer. Henvendelse til Sten Kruse, tlf: 30 96 16 06, mail: stenvkruse@gmail.com

Sjæleringning
Der tilbydes sjæleringning mellem kl. 11 – 12 på hverdage tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.