Kirkeliv

Fyraftensmeditation
Ca. 1 gang om måneden er der fyraftensmeditation i Varnæs Kirke.
Du guides igennem nogle afslapningsøvelser og nærværs øvelser. Samtidig er der tid til stilhed, bøn og eftertænksomhed. Alle er velkommen.

Babysalmesang
Hold med babysalmesang oprettes, hvis der er interesse for det. I øjeblikket holder vi desværre en pause på grund af manglende tilslutning.
Kontakt for yderligere oplysninger og tilmelding:
Organist Anne-Mette Karstoft, tlf: 28 89 38 87, e-mail: amp.karstoft@googlemail.com

Der er minikonfirmandundervisning og konfirmandundervisning.
Der oplyses om indskrivning af konfirmanderne i kirkebladet.

Basar arbejde
Har du lyst til at strikke dåbsklude, deltage i andre kreative projekter til den årlige basar, hygge dig over en kop kaffe med dit eget håndarbejde eller vil du bare nøjes med kaffen, en god snak, en sang og en historie, er du meget velkommen.
Vi mødes sidste tirsdag i måneden i konfirmandstuen, Varnæsvej 700, Varnæs

Kirkekaffe
Når vi mødes til gudstjeneste er det både som enkeltperson og som menighedens fællesskab. For at understrege fællesskabet ved gudstjenesten, inviterer menighedsrådet jævnligt til kirkekaffe eller et glas vin og en hyggelig snak i våbenhuset.

Foredrag og koncerter
I Varnæs kirkeblad bliver der annonceret når der er foredrag og koncerter i kirken.

Kirkebil
Bestilles senest onsdag inden søndagens gudstjeneste og fem dage inden andre arrangementer. Henvendelse til Sten Kruse, tlf: 30 96 16 06, mail: stenvkruse@gmail.com

Sjæleringning
Der tilbydes sjæleringning mellem kl. 11 – 12 på hverdage tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.